Paarden fotografie

Bij een paarden fotoshoot kan je denken aan portretfoto's, foto's te paard maar ook paarden met een zwarte achtergrond dit kan zowel met jou als eigenaar als zonder. Meer informatie vind je bij de kopjes onder de paarden fotografie

Portret fotografie 

Bij deze foto shoot worden er portret foto's gemaakt van het paard.
Bij een portret fotoshoot kun je er voor kiezen om alleen het paard te laten fotograferen of met jou erbij. De foto's worden buiten gemaakt bij voorkeur in een kleurrijke omgeving. Denk hierbij aan de heide, bij bomen, in het bos, in een prachtige tuin, op het strand, etc.

Fotoshoot te paard 

Dit is een fotorapportage te paard. Dit zijn vooral rijfoto's en eventueel verschillende portretfoto's te paard. De rijfoto's kunnen in een rijbak gemaakt worden maar je kunt er ook voor kiezen om naar de bossen, de heide of het strand te gaan.

Wanneer de voorkeur uitgaat naar een binnenbak is het van belang dat er veel ramen of lichtkoepels aanwezig zijn in de bak zodat deze goed verlicht is.

Blackfotoshoot 

Bij deze fotoshoot worden er portret foto's gemaakt van het paard voor een donkere ruimte.

Bij deze fotoshoot is een grote donkere stal of binnenbak nodig waarbij we het paard buiten voor de deuropening kunnen zetten. Op deze manier schijnt het licht van buiten op het paard en is de stalruimte achter het paard donker. Het is ook mogelijk om samen met je paard op de foto te gaan 

Stalshoots

Het is mogelijk om een stal shoot te organiseren op de stal waar je staat. 

 

Klik hier voor meer informatie: